AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz çikolata yediğini görmek

Kahve falında beyaz çikolata yediğini görmek

Kahve falında beyaz çikolata yediğini görmek rahatlık ve ferahlık bulacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, sadece kendisini düşüneceğine, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz çikolata yediğini gördüyseniz:

  • Evliler dikkatli olun.

Kahve falında beyaz çikolata yediğini görmek çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, maddi kayıpların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birine çikolata yedirmek hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çikolatalı kek yediğini görmek gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin çikolata yediğini görmek daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, darlığa düşeceğine inanılır.

Kahve falında başkasının çikolata yediğini görmek sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında çikolata yedirdiğini görmek kendisini çok huzurlu hissedeceğine, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında sevgiliye çikolata yedirmek mahsullerin fazlalaşacağına, sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına delalettir.

Kahve falında çikolata yedirmek uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir