AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz boşluk görmek

Kahve falında beyaz boşluk görmek

Kahve falında beyaz boşluk görmek yarınlara bakacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, hedeflerini tutturmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz boşluk gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda da olumlu gelişmeler var veya yaşam tarzınızda olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında beyaz boşluk görmek yalnız kalınacağına, büyük bir üne sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında boşluğa basmak kötü günlerini arkasında bırakacağına, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksekten boşluğa düşmek husumetlerin başgöstereceğine, büyük bir saygınlık kazanacağına işarettir.

Kahve falında asansörden boşluğa düşmek aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına inanılır.

Kahve falında uçurumdan boşluğa düşmek işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, planların sarkacağına delalet eder.

Kahve falında asansör boşluğu görmek kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, tüm sıkıntıların giderileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında merdiven boşluğundan atlamak hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına yorulur.

Kahve falında merdiven boşluğu görmek yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir