AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansör boşluğu görmek

Kahve falında asansör boşluğu görmek

Kahve falında asansör boşluğu görmek yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, iyi huylar edineceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına delalettir.

Kahve falında asansör boşluğu gördüyseniz:

  • Yeni bir yere taşınabilir, yeni bir yer veya bir mal satın alabilir, ailenizi genişletebilir veya ek işler bulabilirsiniz.

Kahve falında asansör boşluğu görmek derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında asansör boşluğunda kalmak her zaman hak ettiğini alacağına, çalıştığına değeceğine yorulur.

Kahve falında asansör boşluğuna düştüğünü görmek iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına inanılır.

Kahve falında asansörün boşluğuna düşmek kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, sadaka ya da zekat vereceğine rivayet eder.

Kahve falında asansör boşluğuna düşmek daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, daha fazla kazanç getireceğine işaret eder.

Kahve falında asansörden boşluğa düşmek telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında boşluğa düşer gibi olmak yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine delalet etmektedir.

Kahve falında merdiven boşluğuna düşmek çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir