AnaSayfa / Genel / Kahve falında boşluğa basmak

Kahve falında boşluğa basmak

Kahve falında boşluğa basmak aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine inanılır.

Kahve falında boşluğa basmak gördüyseniz:

  • Zamanınızı doğru kullanmanız durumunda yeni maceralara atılabilirsiniz.

Kahve falında boşluğa basmak kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzay boşluğunda uçmak kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına inanılır.

Kahve falında bi boşluğa düşmek hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, çok iyi işler yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asansör boşluğuna düştüğünü görmek performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boşluğa düştüğünü görmek şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında merdiven boşluğundan atlamak eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçurumdan boşluğa düşmek gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine inanılır.

Kahve falında boşlukta durmak maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir