AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdiven boşluğundan atlamak

Kahve falında merdiven boşluğundan atlamak

Kahve falında merdiven boşluğundan atlamak uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında merdiven boşluğundan atlamak gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı ihmal etmeniz ya da sözlerinizi yerine getirmemeniz durumunda duygusal problemler ortaya çıkabilir.

Kahve falında merdiven boşluğundan atlamak gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında boşluktan atlamak ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine işaret eder.

Kahve falında yüksekten boşluğa atlamak kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında merdiven boşluğundan düşmek her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında merdivenden boşluğa düşmek korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, ticaretinin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında merdiven boşluğu görmek aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, sorunların üstesinden geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında merdiven boşluğuna düşmek büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, doğru yolu bulacağına rivayet eder.

Kahve falında boşluğa düşer gibi olmak yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir