AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdiven boşluğu görmek

Kahve falında merdiven boşluğu görmek

Kahve falında merdiven boşluğu görmek kendini uzun uzun tenkit edeceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, artık hep ileriye ve önüne bakacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine işaret eder.

Kahve falında merdiven boşluğu gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizin farkına varmalı veya doğru değerlendirmeye çalışmalısınız.

Kahve falında merdiven boşluğu görmek hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında merdiven boşluğundan atlamak sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında merdiven boşluğundan düşmek böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında merdiven boşluğuna düşmek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, içinin kıpır kıpır olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında merdivenden boşluğa düşmek fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına delalettir.

Kahve falında asansör boşluğuna düşmek özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına tabir olunur.

Kahve falında apartman boşluğu görmek hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, büyük bir şansın elden kaçırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sonsuz boşluğa düşmek hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir