AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz bir kapıdan geçmek

Kahve falında beyaz bir kapıdan geçmek

Kahve falında beyaz bir kapıdan geçmek barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz bir kapıdan geçmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda olumlu ilerleyip ilerlemediğiniz veya imkansız ya da saçma bazı konularda anlaşmaya varıp varmadığınız konusunda kafanızda soru işaretleriniz olabilir.

Kahve falında beyaz bir kapıdan geçmek dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz kapıdan geçmek başarılı bir kişi olunacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında açık kapıdan geçmek çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine işaret eder.

Kahve falında bir kapıdan geçmek kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapı eşiğinden geçmek önemli yerlere geleceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında yeşil kapıdan geçmek aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, pek çok olumlu gelişmelere rivayet eder.

Kahve falında okul kapısından geçmek iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gümrük kapısından geçmek yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir