AnaSayfa / Genel / Kahve falında açık kapıdan geçmek

Kahve falında açık kapıdan geçmek

Kahve falında açık kapıdan geçmek göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına, kırılan kalplerin barışacağına, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında açık kapıdan geçmek gördüyseniz:

  • Herhangi bir işareti ortada olmasa da, her şeyin yolunda gideceğine dair inancınızı kaybetmemelisiniz.

Kahve falında açık kapıdan geçmek fesada ve haksızlığa karışacağına, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında açık kapıdan içeri girmek tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, ruh sağlığının bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında kapısı açık araba görmek değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında araba kapısını açık görmek günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sokak kapısını açık görmek işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına yorulur.

Kahve falında evin kapılarını açık görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapıyı açık görmek rızkının kesilmeyeceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında açık demir kapı görmek ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, kardeşler arasına kara kedi gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir