AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümrük kapısından geçmek

Kahve falında gümrük kapısından geçmek

Kahve falında gümrük kapısından geçmek ismini herkese duyuracağına, zor günler geçirileceğine, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, nahoş sözler işiteceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine inanılır.

Kahve falında gümrük kapısından geçmek gördüyseniz:

  • Yapılması gereken işler esnasında çok fazla eleştirel ya da şikayetçi tavırda olmamakta fayda var.

Kahve falında gümrük kapısından geçmek yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında gümrükten geçmek geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, yaşamının uzun olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gümrük kapısı görmek İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına yorulur.

Kahve falında gümrük görmek parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gümrük memuru görmek akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına delalet eder.

Kahve falında birçok kapıdan geçmek üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına yorulur.

Kahve falında bir kapıdan geçmek gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dar kapıdan geçmek bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir