AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kapıdan geçmek

Kahve falında bir kapıdan geçmek

Kahve falında bir kapıdan geçmek sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, sıkıntılı bir döneme gireceğine, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, alim ve bilge insan olacağına, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına işarettir.

Kahve falında bir kapıdan geçmek gördüyseniz:

  • Eğilimlerinize dikkat edin.

Kahve falında okul kapısından geçmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küçük kapıdan geçmek hayalkırıklıklarının giderileceğine, onurlu bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küçük bir kapıdan geçmek itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine işaret eder.

Kahve falında kapılardan geçmek falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında büyük kapıdan geçmek kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, geleceğin güzelliklerle dolacağına alamet eder.

Kahve falında döner kapıdan geçmek yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kapıdan geçmek zor ve kötü günler geçireceğine, hayallerinin söneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cam kapıdan geçmek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir