AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kapıdan geçmek

Kahve falında beyaz kapıdan geçmek

Kahve falında beyaz kapıdan geçmek yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz kapıdan geçmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler kendinizi suçlu hissetmenizi sağlama çabasında olabilir.

Kahve falında beyaz kapıdan geçmek gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına işarettir.

Kahve falında beyaz bir kapıdan geçmek kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında kapıdan geçmek çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına yorulur.

Kahve falında küçük kapıdan geçmek işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birçok kapıdan geçmek elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında açık kapıdan geçmek çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında kapı eşiğinden geçmek inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına yorulur.

Kahve falında bir kapıdan geçmek zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir