AnaSayfa / Genel / Kahve falında okul kapısından geçmek

Kahve falında okul kapısından geçmek

Kahve falında okul kapısından geçmek beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, hayatın tadına varacağına, rakiplerine yenileceğine, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine tabir olunur.

Kahve falında okul kapısından geçmek gördüyseniz:

  • Bazı sırlarınız sizi sevmeyen kimselere taşınabilir.

Kahve falında okul kapısından geçmek duygusal olarak çok kötü olabileceğine, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küçük bir kapıdan geçmek böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, aynı karşılığı alamayacağına rivayet eder.

Kahve falında demir kapıdan geçmek sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında gümrük kapısından geçmek keyfinin olmayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında döner kapıdan geçmek işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, bazen istemediği şeyler yapacağına delalet eder.

Kahve falında sınır kapısından geçmek verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında açık kapıdan geçmek parasının değerini bilerek hareket edeceğine, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz bir kapıdan geçmek oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, başarılarını arttıracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir