AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil kapıdan geçmek

Kahve falında yeşil kapıdan geçmek

Kahve falında yeşil kapıdan geçmek hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, haram yollardan mal sahibi olunacağına, geçim derdinin biteceğine, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil kapıdan geçmek gördüyseniz:

  • Kendikendinizi etkilemekten vazgeçmelisiniz.

Kahve falında yeşil kapıdan geçmek Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında kapıdan geçmek kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına yorulur.

Kahve falında kapı eşiğinden geçmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına işaret eder.

Kahve falında okul kapısından geçmek sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz kapıdan geçmek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kapılardan geçmek bir hastalığa maruz kalacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz bir kapıdan geçmek duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine alamet eder.

Kahve falında büyük bir kapıdan geçmek olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir