AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi bileklik takmak

Kahve falında mavi bileklik takmak

Kahve falında mavi bileklik takmak kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, müjdeli haberler alınacağına, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, falı kapatan kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına işaret eder.

Kahve falında mavi bileklik takmak gördüyseniz:

  • Askıda kalmış konuların yerli yerine oturması için çaba göstermek yerine, dikkatinizi yeni şeylere çevirmenizde fayda var.

Kahve falında mavi boncuklu bileklik takmak yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi bileklik takmak niyetini ve kalbini bozmayan fal sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Kahve falında bileklik takmak manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boncuklu bileklik takmak hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine işarettir.

Kahve falında beyaz bileklik takmak aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pırlanta bileklik takmak kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında elmas bileklik takmak hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine bileklik takmak kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir