AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafada yağ bezesi görmek

Kahve falında kafada yağ bezesi görmek

Kahve falında kafada yağ bezesi görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına inanılır.

Kahve falında kafada yağ bezesi gördüyseniz:

  • Bilgi paylaşmanız durumunda işe yarayan sonuçlar elde edilebilir.

Kahve falında kafada yağ bezesi görmek kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine işaret eder.

Kahve falında yağ bezesi sıkmak emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yağ bezesi görmek imkanlarının genişleyeceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine delalettir.

Kahve falında kafada beze görmek attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koltuk altında beze görmek emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, şöhret elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında ekmek bezesi görmek verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz beze sarılmak işyerine yüklü miktarda para sokacağına, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boynunda beze görmek ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir