AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz at üstünde birini görmek

Kahve falında beyaz at üstünde birini görmek

Kahve falında beyaz at üstünde birini görmek iyi hissedeceğine, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz at üstünde birini gördüyseniz:

  • Hazırlıksız veya planlanmamış hareketler, size ya da planlarınıza zarar verebilir.

Kahve falında beyaz atın üstünde olmak sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz at üstünde gelin görmek kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz at üstünde birini görmek dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz at üstünde görmek sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına delalettir.

Kahve falında at üstünde erkek görmek bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında at üstünde melek görmek kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine işarettir.

Kahve falında atın üstünde adam görmek isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına işarettir.

Kahve falında at üstünde asker görmek elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir