AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz at üstünde görmek

Kahve falında beyaz at üstünde görmek

Kahve falında beyaz at üstünde görmek kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz at üstünde gördüyseniz:

  • Yardım veya destek istemekten çekinmemelisiniz.

Kahve falında beyaz at üstünde görmek dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz at üstünde gelin görmek bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz at üstünde birini görmek yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine yorulur.

Kahve falında beyaz atın üstünde olmak başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini atın üstünde görmek rahatın kaçacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini at üstünde görmek giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine delalettir.

Kahve falında atın üstünde gelin görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, birikim yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında atın üstünde kendini görmek kötü günleri arkasında bırakacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir