AnaSayfa / Genel / Kahve falında at üstünde asker görmek

Kahve falında at üstünde asker görmek

Kahve falında at üstünde asker görmek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, işlerin günden güne artacağına, çok büyük menfaatler kazanacağına, kötü günlerin geride kalacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında at üstünde asker gördüyseniz:

  • Biraz öz hesaplara göz atın.

Kahve falında at üstünde asker görmek sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında atın üstünde birini görmek engellerin ortadan kalkacağına, mal mülk edineceğine işarettir.

Kahve falında oğlunu at üstünde görmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, bilmediği duyguları tadacağına rivayet eder.

Kahve falında atın üstünde görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına yorulmaktadır.

Kahve falında at üstünde kadın görmek kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında atın üstünde gelin görmek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında at üstünde kendini görmek çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, bunun da kendisini çok etkileyeceğine işarettir.

Kahve falında atın üstünde yük görmek dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir