AnaSayfa / Genel / Kahve falında at üstünde melek görmek

Kahve falında at üstünde melek görmek

Kahve falında at üstünde melek görmek rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında at üstünde melek gördüyseniz:

  • Planlarda sıklıkla değişiklikler yapılması gerekebilir.

Kahve falında at üstünde melek görmek elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine yorulur.

Kahve falında kabenin üstünde melek görmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında atın üstünde sünnet çocuğu görmek sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasını at üstünde görmek hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz at üstünde gelin görmek başarılar elde edileceğine, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında atın üstünde erkek görmek ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğini atın üstünde görmek elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına inanılır.

Kahve falında atın üstünde bebek görmek borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir