AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz atın üstünde olmak

Kahve falında beyaz atın üstünde olmak

Kahve falında beyaz atın üstünde olmak inanca ve cesarete sahip olacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz atın üstünde olmak gördüyseniz:

  • Çalışma isteksizliğinden sıyrılmanız gerekiyor.

Kahve falında beyaz atın üstünde olmak borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz at üstünde görmek uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, itibarını geri kazanacağına işarettir.

Kahve falında beyaz at üstünde gelin görmek her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, hayırlı bazı adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz at üstünde birini görmek sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, fal sahibinin sağlığına geri kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında atın üstünden düşmek elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında at üstünde birini görmek problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında atın üstünde gezmek kötü günlerini arkasında bırakacağına, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında at üstünde olmak her geçen gün sorunların artacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir