AnaSayfa / Genel / Kahve falında atın üstünde adam görmek

Kahve falında atın üstünde adam görmek

Kahve falında atın üstünde adam görmek kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, musibetlerin yaşanacağına, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, kazancında artış olacağına işaret eder.

Kahve falında atın üstünde adam gördüyseniz:

  • Olayları değerlendirirken duygularınızla değil, mantığınızla hareket edin.

Kahve falında at üstünde adam görmek elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine işaret eder.

Kahve falında atın üstünde adam görmek borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına inanılır.

Kahve falında denizin üstünde adam görmek sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine işarettir.

Kahve falında kar üstünde at görmek yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, duyduğu endişenin iki kat artacağına inanılır.

Kahve falında denizin üstünde at görmek hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz atın üstünde olmak uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında atın üstünde yük görmek illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına tabir olunur.

Kahve falında atın üstünde kendini görmek kimseye el açmadan yaşayacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir