AnaSayfa / Genel / Kahve falında at üstünde erkek görmek

Kahve falında at üstünde erkek görmek

Kahve falında at üstünde erkek görmek kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, namaz kılacağına, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına alamet eder.

Kahve falında at üstünde erkek gördüyseniz:

  • Fazla zorladığınızda ise kaybetme riskiniz artacak.

Kahve falında at üstünde erkek görmek sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Kahve falında atın üstünde erkek görmek sorunlarını halletmeyi bileceğine, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz at üstünde görmek iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında deniz üstünde at görmek her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasını at üstünde görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini at üstünde görmek kendi ailesi ile de arasının açılacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizin üstünde koşan at görmek fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine işarettir.

Kahve falında at üstünde sünnet çocuğu görmek bir süre iş bulmakta zorlanacağına, sadece kendisini düşüneceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir