AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz at üstünde gelin görmek

Kahve falında beyaz at üstünde gelin görmek

Kahve falında beyaz at üstünde gelin görmek çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz at üstünde gelin gördüyseniz:

  • İniş çıkışlı ya da istikrarsız hareketleri olan kişiler bazı jestlerinizi takdir etmekte zorlanabilir.

Kahve falında beyaz at üstünde gelin görmek sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine tabir olunur.

Kahve falında atın üstünde gelin görmek işlerini toparlayacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında beyaz at üzerinde gelin görmek işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz atın üstünde olmak maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, büyük bir ortaklığa girileceğine yorulur.

Kahve falında beyaz at üstünde birini görmek daima zinde ve genç kalacağına, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz at üstünde görmek eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deve üstünde gelin görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında devenin üstünde gelin görmek işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir