AnaSayfa / Genel / Kahve falında beşiğin yandığını görmek

Kahve falında beşiğin yandığını görmek

Kahve falında beşiğin yandığını görmek manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, konfor içinde yaşayacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beşiğin yandığını gördüyseniz:

  • Kısa zamanda olayların akışına uyum sağlabileceksiniz.

Kahve falında beşiğin yandığını görmek kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın beşik görmek her zaman çok üzgün olacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına alamet eder.

Kahve falında tahta beşik görmek herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına delalettir.

Kahve falında beşik satın almak beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, birçok kişiye yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beşik aldığını görmek kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına tabir olunur.

Kahve falında oyuncak beşik görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına delalettir.

Kahve falında büyük beşik görmek alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında boş beşik sallamak hayata karşı cesaretini kıracağına, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir