AnaSayfa / Genel / Kahve falında oyuncak beşik görmek

Kahve falında oyuncak beşik görmek

Kahve falında oyuncak beşik görmek daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında oyuncak beşik gördüyseniz:

  • İlerlemeye açık, önemli fikirleriniz var.

Kahve falında oyuncak beşik görmek ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı beşik görmek işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında boş demir beşik görmek artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, ömür boyu devam edeceğine yorulur.

Kahve falında yeni beşik görmek ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Kahve falında boş pembe beşik görmek işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında beşikte yatmak huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tahta boş beşik görmek üzüleceğine ve kırılacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bebek beşiği bakmak eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir