AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın beşik görmek

Kahve falında altın beşik görmek

Kahve falında altın beşik görmek tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, anne baba duaları alınacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına işaret eder.

Kahve falında altın beşik gördüyseniz:

  • Her alanda veya önünüze hangi konu gelirse, elinizden gelenin en iyisini ortaya koymaya çalıştığınızı herkes biliyor.

Kahve falında altın beşik görmek çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tahta beşik görmek endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine delalet eder.

Kahve falında kırık beşik görmek huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boş tahta beşik görmek sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına işaret eder.

Kahve falında tahta boş beşik görmek sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında içi boş beşik görmek uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz beşik görmek yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına delalettir.

Kahve falında beşiktaş forması giymek iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir