AnaSayfa / Genel / Kahve falında beşik satın almak

Kahve falında beşik satın almak

Kahve falında beşik satın almak isabetli girişimlerde bulunacağına, tutulan yolun isabetli olacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında beşik satın almak gördüyseniz:

  • Bilgilerinizi başkalarıyla da paylaşabilirsiniz.

Kahve falında bebek beşiği satın almak rızkının sonsuz olacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında beşik satın almak maddi yükünün artacağına, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beşiktaş forması giymek çok sevineceğine, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine işarettir.

Kahve falında beşik kertmesi görmek rakiplerin üzüleceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında beşik içinde bebek görmek kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beşik kurmak maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, maddi zararını karşılayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil beşik görmek sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beşikte ağlayan bebek görmek daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir