AnaSayfa / Genel / Kahve falında beşik aldığını görmek

Kahve falında beşik aldığını görmek

Kahve falında beşik aldığını görmek çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında beşik aldığını gördüyseniz:

  • Özgürlük ya da özgür düşünme arayışınız artıyor.

Kahve falında beşik aldığını görmek problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz bebek beşiği görmek sevdiklerinin hep yanında olacağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında pembe beşik görmek yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beşiğe binmek bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına işaret eder.

Kahve falında beşik içinde bebek görmek yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına inanılır.

Kahve falında yeşil beşik görmek kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, rakiplerin alt edileceğine inanılır.

Kahve falında beşik sallamak sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine inanılır.

Kahve falında beşik kurmak alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir