AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük beşik görmek

Kahve falında büyük beşik görmek

Kahve falında büyük beşik görmek iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, çalışılan firmanın atağa geçeceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük beşik gördüyseniz:

  • Anlaşmazlıklarda önceliği gene kadınlara verebilirsiniz veya aileden bir dişiyle gelişebilecek anlaşmazlıklarda dikkatli olmanız gerekiyor.

Kahve falında büyük beşik görmek çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında tüllü beşik görmek rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına rivayet eder.

Kahve falında bebek beşiği bakmak ticaretinin büyüyeceğine, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına işaret eder.

Kahve falında beşiğin içinde bebek görmek hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine işarettir.

Kahve falında beşikte bebek emzirmek sıkıntılı günler geçirileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beşikte yatmak gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beşik satın almak çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerin düze çıkarılacağına delalettir.

Kahve falında beşik kertmesi görmek iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir