AnaSayfa / Genel / Kahve falında ahırda cımbız görmek

Kahve falında ahırda cımbız görmek

Kahve falında ahırda cımbız görmek yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ahırda cımbız gördüyseniz:

  • Aralarından bazıları gerçekten çok özel olabilir, her koşulda denemekten kaçmamanız gerekiyor.

Kahve falında ahırda cımbız görmek çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, daha fazla rızık elde edileceğine işarettir.

Kahve falında altın cımbız görmek eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine delalet eder.

Kahve falında cımbız istemek hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan fal sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine alamet eder.

Kahve falında kırık cımbız görmek sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine yorulur.

Kahve falında cımbızla kaş aldırmak ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinden cımbız almak zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine tabir olunur.

Kahve falında cımbız satın almak işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına işaret eder.

Kahve falında siyah cımbız görmek maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir