AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık cımbız görmek

Kahve falında kırık cımbız görmek

Kahve falında kırık cımbız görmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, alim ve bilge insan olacağına, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırık cımbız gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamaya koymalısınız.

Kahve falında kırık cımbız görmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına işaret eder.

Kahve falında cımbız görmek şansının ve bahtının daima açıkolacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine işaret eder.

Kahve falında birinden cımbız almak yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaşlarını cımbızla almak isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cımbızın kırıldığını görmek kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cımbızla kaş aldırmak atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına tabir olunur.

Kahve falında cımbız aramak eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine delalettir.

Kahve falında bıyıkları cımbızla almak enerjisini toplayacağına, bilakis malının çoğalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir