AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden cımbız almak

Kahve falında birinden cımbız almak

Kahve falında birinden cımbız almak kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine işarettir.

Kahve falında birinden cımbız almak gördüyseniz:

  • Duygusal gerileme başlıyor, gereken tedbiri almak size düşüyor.

Kahve falında cımbızla kıl çekmek sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına işaret eder.

Kahve falında bıyıkları cımbızla almak sorunlarını çözebileceğine, çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cımbız satın almak talihin yüzlerine güleceğine, anne baba duaları alınacağına yorulur.

Kahve falında cımbız görmek maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cımbızla kaş almak sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına, hayatının belli bir rutine oturacağına işaret eder.

Kahve falında altın cımbız görmek zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında cımbızla sakal almak aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında cımbız çalmak kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir