AnaSayfa / Genel / Kahve falında bere hediye etmek

Kahve falında bere hediye etmek

Kahve falında bere hediye etmek dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, fal sahibinin hayatının kolaylaşacağına, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bere hediye etmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik bir değişiklik sizi hazırlıksız yakalayabilir.

Kahve falında bere hediye etmek akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına yorulur.

Kahve falında beyaz bere görmek ayıplanacağına, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asker beresi takmak şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına delalettir.

Kahve falında yün bere görmek geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz bere takmak huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, işlerin toparlanacağına delalettir.

Kahve falında yara bere görmek ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine inanılır.

Kahve falında siyah bere görmek uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına yorulur.

Kahve falında gri bere görmek kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, yüklü miktarda para kazanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir