AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz bere görmek

Kahve falında beyaz bere görmek

Kahve falında beyaz bere görmek evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz bere gördüyseniz:

  • Maddi olarak hoşunuza giden bir öneri alabilirsiniz.

Kahve falında beyaz atkı bere görmek ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına delalettir.

Kahve falında beyaz bere görmek bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, işlerinden belirsizlik olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz bere takmak sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında beyaz bere giymek eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine inanılır.

Kahve falında bere hediye etmek ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebek beresi görmek zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil bere görmek hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, bir sebeple sıkıntılarının artacağına inanılır.

Kahve falında kendini yara bere içinde görmek kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir