AnaSayfa / Genel / Kahve falında yara bere görmek

Kahve falında yara bere görmek

Kahve falında yara bere görmek sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, mal mülk kazanacağına, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yara bere gördüyseniz:

  • Sizinle aynı ilgi alanlarına sahip kişilerle bir araya gelmeniz ilginç tekliflere neden olabilir.

Kahve falında yüzünü yara bere içinde görmek kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine delalet eder.

Kahve falında birini yara bere içinde görmek işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini yara bere içinde görmek çok kötü günler yaşayacağına, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yara bere görmek memur ise terfi edeceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine işarettir.

Kahve falında beyaz atkı bere görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz bere görmek tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah bere görmek yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına delalet eder.

Kahve falında beren saati görmek sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir