AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah bere görmek

Kahve falında siyah bere görmek

Kahve falında siyah bere görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, anne babanın bu sayede mutlu olacağına, ekmeğin ve paranın da artacağına, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında siyah bere gördüyseniz:

  • Kendi işinizle uğraşın.

Kahve falında siyah bere takmak amaçlarına ulaşmaya, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine işarettir.

Kahve falında siyah bere görmek neşenin yerine geleceğine, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine yorulur.

Kahve falında beyaz atkı bere görmek isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mor bere görmek kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına işaret eder.

Kahve falında pembe bere görmek sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil bere görmek beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında beren saati görmek içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine inanılır.

Kahve falında bere taktığını görmek emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir