AnaSayfa / Genel / Kahve falında gri bere görmek

Kahve falında gri bere görmek

Kahve falında gri bere görmek kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, kendisini işine veremeyeceğine, gönlündeki gibi sevileceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, işe ve aşa kavuşacağına, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında gri bere gördüyseniz:

  • Mevcut kredinize güvenerek hareket etmeniz durumunda zararlı çıkabilirsiniz.

Kahve falında gri bere görmek yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında asker beresi görmek işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah bere görmek çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı bere görmek geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına delalettir.

Kahve falında pembe bere görmek kişinin kafasının rahat edeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz bere takmak sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına işarettir.

Kahve falında beren saati görmek çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, emrinde insan çalıştıracağına işaret eder.

Kahve falında örgü bere görmek duygularının karşılıklı olacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir