AnaSayfa / Genel / Kahve falında yün bere görmek

Kahve falında yün bere görmek

Kahve falında yün bere görmek yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, huzur ve şifa bulacağına işarettir.

Kahve falında yün bere gördüyseniz:

  • Size iftira atılması veya hakkınızda olmadık dedikodular çıkartılması olasıdır.

Kahve falında yün bere görmek yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, onunla yaşamını birleştireceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz bere takmak büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında bere taktığını görmek zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine işaret eder.

Kahve falında bere şapka görmek sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine inanılır.

Kahve falında atkı bere satın almak şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz bere giymek işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına delalet eder.

Kahve falında siyah bere görmek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında atkı ve bere görmek çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, işinden çıkarılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir