AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker beresi takmak

Kahve falında asker beresi takmak

Kahve falında asker beresi takmak kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, ticaretin büyüyeceğine, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, rahatının her zaman yerinde olacağına, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında asker beresi takmak gördüyseniz:

  • Bir kadın arkadaşınızdan bazı resmi işlerinizi halletmesi için yardım isteyeceksiniz.

Kahve falında asker beresi takmak dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında asker beresi görmek tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi bere takmak zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında başına bere takmak yaşamının yoluna gireceğine, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına delalettir.

Kahve falında beyaz bere takmak kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı bere takmak gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında pembe bere takmak her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna delalet eder.

Kahve falında siyah bere takmak daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir