AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz bere takmak

Kahve falında beyaz bere takmak

Kahve falında beyaz bere takmak sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, dikkat çekeceğine, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz bere takmak gördüyseniz:

  • Evinizi ya da özel yaşamınızı geliştirmek için neler yapmanız gerektiğine odaklanmanız gerekiyor.

Kahve falında beyaz bere takmak garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına inanılır.

Kahve falında siyah bere takmak falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine işaret eder.

Kahve falında mavi bere takmak keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında başına bere takmak huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Kahve falında asker beresi takmak gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı bere takmak uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, kavgaların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pembe bere takmak geçim derdinden kurtulacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz bere görmek iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir