AnaSayfa / Genel / Kahve falında damdan inmek

Kahve falında damdan inmek

Kahve falında damdan inmek etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, mal mülk sahibi olacağına, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, çıkmaza gireceğine, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında damdan inmek gördüyseniz:

  • Sonra çok sıkıntı çekersiniz.

Kahve falında damdan inmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında damdan düştüğünü görmek çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında damdan dama atlamak mutluluk verici haberlerin alınacağına, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında binanın damına çıkmak yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kızının damdan düştüğünü görmek düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine delalet eder.

Kahve falında damın üstünde olmak emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeğin damdan düştüğünü görmek ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, işlerini yoluna koyacağına işarettir.

Kahve falında inek damı görmek maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, kişinin tek başına kalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir