AnaSayfa / Genel / Kahve falında hayvan damı görmek

Kahve falında hayvan damı görmek

Kahve falında hayvan damı görmek aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine yorulur.

Kahve falında hayvan damı gördüyseniz:

  • Daha olumlu konuşmanız durumun gerektirdiğinden daha olumlu sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında hayvan damı görmek illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, haksızlığa uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında caminin damına çıkmak sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına yorulur.

Kahve falında damın üstünde olmak iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında damda uyumak geçim derdinden kurtulacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına işarettir.

Kahve falında çocuğunun damdan düştüğünü görmek fal sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında damda yatmak gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dam görmek her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine delalettir.

Kahve falında kendini damda görmek ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir