AnaSayfa / Genel / Kahve falında damdan düşmekten kurtulmak

Kahve falında damdan düşmekten kurtulmak

Kahve falında damdan düşmekten kurtulmak gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, sevdiği kimseden hayır göreceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, sağlık sorunlarından kurtulmaya, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında damdan düşmekten kurtulmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerle ilgili aşırı sinir gerilimleriniz olabilir.

Kahve falında damdan düşmekten kurtulmak Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yıkık dam görmek bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, düşlediği evliliğin gecikeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında damın aktığını görmek bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında damdan su aktığını görmek onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine işarettir.

Kahve falında dam çökmesi görmek olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, neşesini kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında ahır damı görmek sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında damdan dama atlamak uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine rivayet eder.

Kahve falında damda olmak maddi anlamda rahatlık göreceğine, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir