AnaSayfa / Genel / Kahve falında damda oturmak

Kahve falında damda oturmak

Kahve falında damda oturmak falı kapatan kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, kötü ve hasta günler geçireceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında damda oturmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işleriniz veya projeleriniz için alışveriş yapabilirsiniz.

Kahve falında evin damında oturmak ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına yorulur.

Kahve falında damda oturmak meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına yorulur.

Kahve falında dam görmek yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir evin damına çıkmak maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yıkık dam görmek hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Kahve falında bir çocuğun damdan düştüğünü görmek çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında damın üstünde olmak sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine işarettir.

Kahve falında dam aktarmak yapacağı o işi onaylamayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir