AnaSayfa / Genel / Kahve falında damı akan ev görmek

Kahve falında damı akan ev görmek

Kahve falında damı akan ev görmek gözünü en yukarılara dikeceğine, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, kurtuluşa ereceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında damı akan ev gördüyseniz:

  • Bazı eleştiri veya şikayetlerinizi dile getirirken dikkatli cümleler kurmalı veya iyi niyetli tavsiyelerde bulunurken yanlış anlaşılma riskine dikkat etmişsiniz.

Kahve falında damı akan ev görmek sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında akan dam görmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, başarılı olundukça özgüvenin artacağına işaret eder.

Kahve falında ev damı görmek mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının damdan düştüğünü görmek ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, mutluluk ve başarı getireceğine alamet eder.

Kahve falında damda yürümek kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başka birinin damdan düştüğünü görmek çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının damdan düştüğünü görmek sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında damda kedi görmek eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir