AnaSayfa / Genel / Kahve falında dam görmek

Kahve falında dam görmek

Kahve falında dam görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, her şeyin yolunda gideceğine, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, bir bebek sahibi olunacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dam gördüyseniz:

  • Aldatıcı veya yanıltıcı olay, haber veya kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında kardeşinin damdan düştüğünü görmek attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, çok dikkat çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında damda oturmak gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında damı akan ev görmek içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına delalettir.

Kahve falında yıkık dam görmek büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına delalet eder.

Kahve falında inek damı görmek bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında damdan düşeni görmek bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında damda namaz kılmak Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına delalettir.

Kahve falında damdan dama atlamak herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir