AnaSayfa / Genel / Kahve falında damdan düşen birini görmek

Kahve falında damdan düşen birini görmek

Kahve falında damdan düşen birini görmek iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, üzüntülü günler yaşanacağına, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, elde edilen nasibin artacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında damdan düşen birini gördüyseniz:

  • Samimiyetten uzak jestler söz konusu olabilir.

Kahve falında damdan düştüğünü görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine yorulur.

Kahve falında annenin damdan düştüğünü görmek bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğin damdan düştüğünü görmek sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, kazancın katbekat artacağına rivayet eder.

Kahve falında kızının damdan düştüğünü görmek kişinin bundan zarar göreceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına işarettir.

Kahve falında damdan düşen birini görmek çaresiz durumlarda kalacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kardeşinin damdan düştüğünü görmek aile bireyleri ile tartışacağına, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında damdan düşeni görmek sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin damdan düştüğünü görmek çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir