AnaSayfa / Genel / Kahve falında belinin yandığını görmek

Kahve falında belinin yandığını görmek

Kahve falında belinin yandığını görmek büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, kazancın ikiye katlanacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında belinin yandığını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz son zamanlarda yaptığınız kaprisler yüzünden sizden biraz şikayetçi olmaya başlamış olabilir.

Kahve falında belinin yandığını görmek hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında belinde altın kemer görmek zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında beli kırılmak neredeyse mahkemelik olunacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında belinde dövme görmek ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beline tabanca takmak kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, attığı her adımda çok zarar edeceğine, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin beline sarıldığını görmek çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, işlerinde başarısızlığa düşeceğine yorulur.

Kahve falında belinde silah olmak işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, fal sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beli ağrımak maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir