AnaSayfa / Genel / Kahve falında belinde silah olmak

Kahve falında belinde silah olmak

Kahve falında belinde silah olmak mutlu bir yuvaya sahip olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, fenalıkta bulunmaya, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında belinde silah olmak gördüyseniz:

  • Her şeye karşı uyumlusunuz.

Kahve falında silahla belinden vurulduğunu görmek yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin belinde silah görmek dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında belinde silah olduğunu görmek verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine delalet eder.

Kahve falında silahı beline koymak doyasıya hasret gidereceğine, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beline silah koymak daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında beline silah takmak yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına işaret eder.

Kahve falında belinde silah olmak barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında başkasının belinde silah görmek işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir