AnaSayfa / Genel / Kahve falında beline tabanca takmak

Kahve falında beline tabanca takmak

Kahve falında beline tabanca takmak sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beline tabanca takmak gördüyseniz:

  • Gayret göstermeniz gerekecek gibi duruyor.

Kahve falında beline tabanca takmak kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında belinde tabanca taşımak sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, tazeleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında belinde tabanca görmek sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına delalettir.

Kahve falında tabancayı beline koymak korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beline altın kemer takmak gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, haksızlıklara da karşı geleceğine delalet eder.

Kahve falında beline silah takmak dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına alamet eder.

Kahve falında beline kemer takmak bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya inanılır.

Kahve falında silahı beline takmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir